Vi hjälper en av våra kattungeköpare som behöver hitta ett nytt hem åt vackra SE*Kvitterdalens Hedvig. Hon fyller 2 år i september 2021 och är kastrerad.
Vi letar i första hand efter ett kattfritt hem.
Vi önskar endast seriösa svar och första kontakten tas genom oss.
SE*Kvitterdalens Hedvig

Hedvig berättar:
"Jag få alltid höra att jag är väldigt vacker och smart och jag är beredd att hålla med. Jag föredrar att sitta på höga platser så jag kan hålla uppsikt över vad som händer.
När matte och husse pratar med mig, svarar jag alltid, oavsett vilka frågor som ställs. Jag är trots allt smart och har svar på allt. Jag tycker om att vara ute och är van att gå i koppel, men jag nöjer mig oftast med kortare utevistelser. Ute i stugan får jag springa fritt, men jag är nöjd efter ca 1 timme och trivs bra med att vara inomhus.
Det absolut bästa jag vet är mjuka filtar att ligga på, helst ska de vara på soffan bredvid husse och/eller matte. Då lägger jag mig platt på rygg medan magen blir kliad. Det är livet!
Jag är duktig på att jaga fåglar (red.anm. leksaksfjädrar på pinne) och det gör jag bäst från lite högre höjder (säng, soffa). Att klippa klorna är rätt tråkigt, men smart som jag är, har lärt mig att jag alltid får lite godis efteråt så jag räcker snällt fram tassen. Mat och mjuka filtar är min drivkraft. Sen tycker jag också jättemycket om att vara med och titta på allt som händer, övervaka så ingenting blir fel."

Med Hedvig medföljer många leksaker, en hop-in kattlåda, flexi koppel med sele, en matskål, och en vattenskål. Hon har även en bok från oss uppfödare med alla vaccinationer och undersökningar.
Pris och mer information fås vid kontakt.