S*Dalkullans Xelma S*Dalkullans Xelma

28 mars 2024
Nu är det påsk och vårsolen börjar värma. Xelma njuter i fulla drag!

Vi vill passa på att önska Er alla en

Glad Påsk
och en härlig vår

 

30 december 2023
Vi önskar Er alla ett fint 2024 med lyckliga dagar och positiva vibbar.

Gott Nytt år!!

Psst... Dessa två ska förhoppningsvis bli föräldrar under året som kommer...... Läs mer under planer!

9 december 2023
Det har gått en tid sedan några nyheter från oss har kommit ut. Jag tror att vi har behövt lite tid på oss att smälta allt som hände med vår förra kull. Men nu har vi fått läka och känner att vi är på rätt väg igen. I dagarna fick vi hem vårt bevis för att vi är certifierad uppfödare efter Sveraks nya kriterier. Jätteroligt! Vi har även planerat att nästa kull, om allt går som det ska, ska bli mellan vår Xelma och vår Mister. Den kullen är planerad till sommaren/hösten 2024.

23 februari 2023
Nu är de här! Under natten föddes 5 ljuvliga småkvitter. Tyvärr fick vi bara behålla 4 av dem. Men de fyra som är kvar mår fint och det gör mamma Fiesta också. Nu ska familjen få lite lugn och ro innan vi kommer ta individuella foton och presentera dem vid namn.

23 december 2022

Vi vill önska alla våra vänner en riktigt God Jul! Vi hoppas ni får en lugn och mysig jul med god mat och fina stunder tillsammans med era katter och nära och kära.

22 december 2022
Nu har det äntligen kommit! Diplomet från Sveraks nya utbildning för oss uppfödare. Vi var en kanonbra grupp som gick kursen tillsammans. Många erfarenheter har delats och vi har träffat nya trevliga uppfödare från norr till söder. Tack till alla i vår grupp som gjorde dessa träffar till veckans höjdpunkt!

S*Florinellas Mister Man-Gold, Best in Show, Birkas utställning Södertälje, 19 nov-22 S*Florinellas Mister Man-Gold, Best in Show, Birkas utställning Södertälje, 19 nov-22

23 november 2022
Vi är så glada!! I helgen var vi till Birkas utställning i Södertälje. Även denna gång var det en dag med 2 cert.  Vi hade med oss vår "lilla" Mister och han slog till och blev Best in Show kattunge. En helt fantastisk helg med mycket glädje och firande!!

SE*Kvitterdalens Fiesta, nybakad Champion SE*Kvitterdalens Fiesta, nybakad Champion

16 september 2022
I helgen var vi ner till Upplands Väsby där Sthlm kattklubb hade sin utställning på Scandic Infra City. Upplägget var nytt för oss med en 1-dagars 2 cert utställning. Stressigt men väldigt kul! Det var även väldigt skönt att kunna bo på samma ställe som utställningen var på. Bara att ta hissen ner med katterna på morgonen. Vi kommer definitivt att besöka denna utställning igen. Alla katterna skötte sig så himla fint och fick jättefina bedömningar. Vi fick även med oss en nybakad Champion hem. En mycket trevlig helg med goda vänner, god mat och massa skratt.

S*Florinellas Mister Man-Gold S*Florinellas Mister Man-Gold

28 augusti 2022

Vi har fått tillskott till familjen i form av en röd härlig pojke vid namn S*Florinellas Mister Man-Gold. Han har nu bott hos oss i några veckor och charmat in sig hos våra tjejer. Han är en glad och rolig kille som älskar att gosa och är super duper bra på att "stjälpa-till" här hemma. Vi älskar honom!

16 maj 2022

Oj vilken helg vi har haft. Äntligen var det dags för utställning igen efter flera års coviduppehåll. Sist vi ställde var 2019 så både vi och katterna var ringrostiga, men kom snabbt in i det igen. För Jordan var det första utställningen och hon skötte sig med bravur med jättefina bedömningar. På lördagen knep Fiesta BIV:en och på söndagen var det Bertans tur att bli BIV. Men grädde på moset och den största glädjen var att Sané på lördagen tog sitt sista cert som behövdes för att blir SUPREME PREMIER!!!!! Vi är så glada och tacksamma för alla grattis och presenter vi och Sané fick.

Tack alla som var med och firade med oss, ni gjorde vår dag!!

21 november 2021

Tiden rinner iväg och våra små Liverpoolare är redan 9 veckor. Mamma Seger är verkligen en supermorsa och älskar att ta hand om sina små. Men nu börjar det bli jobbigt att hålla ordning på dem. Det busas för fullt varje vaken tid.

20 september 2021

Igår kom 5 st efterlängtade småkvitter till världen. Mamma Seger är så duktig och älskar sina små. De kommer att döpas efter Liverpoolspelare och det passar ju perfekt när mamma Seger själv är en "fotbollsmorsa".

8 augusti 2021

Seger har varit på kärleksdate hos Legolas och nu visar hon tecken på att vara dräktig. Om allt går som det ska, så kommer kattungarna att födas i slutet av september. Vi glädjer oss!!

Mer info om denna kull finns under Planer.

26 maj 2021

Den 9 maj deltog vi i en mycket intressant föreläsning/kurs online där vi fick lära oss hur man på bästa sätt nappar en kattunge om mamma katt t ex inte har tillräckligt med mjölk. Det gicks igenom allt från hur man blandar modersmjölkersättning på ett korekt sätt till vad man ska göra när det krånglar vid nappningen. Kursen bestod av en föreläsning efterföljt av mycket givande frågor och diskussioner.

En groggy SE*Kvitterdalens Capri En groggy SE*Kvitterdalens Capri

3 maj 2021

Nu är hon hemma, lite rund under fötterna och groggy av narkosen men allt har gått bra. SE*Kvitterdalens Capri är nu kastrat och vi är så tacksamma över hennes fina Presidentkull som vi fick äran att få ta hand om i 14 veckor innan de flyttade till sina nya fina hem. Nu håller vi tummarna att läkningen går bra, sedan kan hon börja leva lyxigt pensionärsliv.

26 feb 2021

Oj vad tomt det är hemma nu. Wilson var den som flyttade sist till sitt nya föralltid hem och lugnet här hemma råder. Nu ska vi och katterna mysa i vår stuga vid sjön under våren och om allt går som det är planerat så kommer Seger att få träffa en stilig kavaljer i sommar. Längre fram på året eller i början på 2022 så hoppas vi även att Khedira ska få sina andra kull. Spännande!!

SE*Kvitterdalens Washington SE*Kvitterdalens Washington

23 jan 2021

Nu har de små Presidenterna och Trollerikvittret redan hunnit fylla 12 veckor. Nästa vecka börjar de flytta till sina nya fina hem. Tänk vad vi kommer sakna dem. Planerna för 2021 börjar ta form och vi planerar för att Khedira ska få sin andra kull under året. Mer info om hane kommer.

SE*Kvitterdalens Impervius SE*Kvitterdalens Impervius

23 dec 2020

Våra trollerikvitter och småpresidenter har blivit 8 veckor och det är fullt bus här hemma. Igår var de iväg och fick sin första vaccinationsspruta. Alla tog det med ro, men väl hemma var de tvungna att sova en stund innan buset kunde fortsätta.
Igår kom Skogkattslingans medlemstidning Skogisen i brevlådan. I detta numret var vi med i en uppfödarintervju. Den artikeln ligger här på hemsidan under "Om oss" och sedan "Om Kvitterdalens".

Vi vill önska alla, men framförallt våra fantastiska kattungeköpare, en riktigt

God Jul och ett Gott Nytt År!!

SE*Kvitterdalens Lincoln SE*Kvitterdalens Lincoln

24 nov 2020

Presidenterna och Trolleriungarna har redan hunnit bli 4 veckor gamla. Det är en fröjd att sitta med dessa ljuvliga småkvitter i bolådan. De klättrar upp i knät och kurrar så gott när man gosar med dem. Detta är en härlig tid och vi njuter av varenda sekund med dem.

29 okt 2020

Med en dags mellanrum kom kullarna med våra älskade småkvitter, Trollerikullen och Presidenterna. Trollerikullens sida är uppdaterad och Presidenternas sida kommer inom några dagar. Vi är så tacksamma för våra nyaste småkvitter.

SE*Kvitterdalens Fiesta SE*Kvitterdalens Fiesta

9 okt 2020

Fiesta och Capris magar börjar få en fin rund form och vi har känt små rörelser och "sparkar". Det är ca 3 veckor kvar tills vi får se vad som gömmer sig där inne och vi spenderar mesta tiden till att mysa och klappa mage. Det är en härlig tid nu.

Vi väntar kattungar
Capri och Fiesta har varit på date med sina tilltänkta kavaljerer. Allt tyder på att båda parningarna har lyckats och vi väntar kattungar i slutet av oktober 2020. För mer info om kullarna, se under planer.

Bronshjältarna 1 år

Tänk vad tiden går fort. Idag är redan våra Bronshjältar 1 år gamla. Stort grattis till Fridolina, Hedvig, Asllani, Fischer och Seger. Hoppas att ni alla har beställt extra goda saker av era hussar och mattar.

Hipp hipp hurra!

SE*Kvitterdalens Fiesta & S*Drakborgens Ilias Magikern SE*Kvitterdalens Fiesta & S*Drakborgens Ilias Magikern

27 augusti 2020

Äntligen har Capri och Fiesta fått träffa sina tilltänkta pojkar. Nu får vi hålla tummarna att det finns små kattungar i magarna. Är så fallet så kommer de att födas i slutet av oktober. För mer info om paren, se under planer.
På bilden: Fiesta med sin pojkvän Ilias.

SE*Kvitterdalens Seger SE*Kvitterdalens Seger

26 juni 2020

Igår stod det HCM-scanning på schemat. SE*Kvitterdalens Seger hade ett jättefint och normalt hjärta. Även Segers pappa scannades och har också ett helt normalt hjärta.
Vi fick även den glada nyheten att SE*Kvitterdalens Zephyr som bor i Finland hos Fi*FinnFeline's scannades igår med ett helt fint och normalt hjärta.

Stort grattis!!

1 juni 2020
Planer är väl underbart. Detta blir vår tredje planerade parning för framtiden. SE*Kvitterdalens Fiesta ska få gå på date med S*Drakborgens Ilias Magikern. Då alla tilltänkta hanar för våra planerade parningar är kemiskt kastrerade så är det svårt att förutse när dessa parningar kommer att genomföras. Men vi har nu massor av positiva saker att se fram emot under 2020/2021. Vill ni veta mer så kika under fliken Planer.

22 maj 2020

Tidigare i veckan har vi varit och HCM-scannat Khedira, Fiesta och Capri. Alla tre har jättefina hjärtan och är nu redo att gå på date. Detta var Khediras andra scanning och den första för Fiesta och Capri.
När sedan veterinären överöser alla tre med beröm för sina fina temperament och de ligger stilla som små ljus under undersökningen, ja, då blir mattehjärtat extra stolt.

S*Kattilaforsens Rigoberta S*Kattilaforsens Rigoberta

11 maj 2020

För någon vecka sedan hade vi ett digitalt hembesök av kattbeteendevetaren Susanne Hellman Holmström. Vi pratade om flockdynamik och microrevir. Mycket intressant och spännande med lite ny input. Skönt också att höra att vårt upplägg och "katternas inredning" ser mycket bra ut, när vi vandrade runt i vår lägenhet och visade hur vi och katterna bor. Intressant att höra vad någon annan ser och nyttigt att se saker från nya perspektiv. Kunskap är ju aldrig tung att bära.
För övrigt går vi fortfarande i väntans tider på att hanarna vi tänkt till parning åter ska bli fertila.

5 april 2020

Mitt i allt elände som pågår runt oss i världen just nu, så måste vi omge oss med positiva och roliga saker för att klara oss "ut på andra sidan". Så här kommer en härlig plan för 2020. Förutom att Khedira ska få träffa sin Harry, så har vi även bestämt att Capri också ska få gå på date i år. Hon ska få träffa den ljuvliga spanjoren Gaudi som ägs av *S Pax Romas. För mer information om våra planer, kika in under rubriken Planer.

S*Ildrasie´s Khedira S*Ildrasie´s Khedira

23 mars 2020

Ja, detta året började nog inte som någon hade tänkt eller önskat. Vi hoppas att ni alla mår bra mitt i denna coronapandemi och fortsätter att göra så.  Med det sagt så har vi fortfarande planer på att Khedira ska få träffa sin Harry. Om det blir här till tidig sommar eller senare, ja, det får corona bestämma. Men vi siktar iaf på att mötet ska bli av. Som Khedira visar på bilden, så hon inte särskilt brydd om någonting utan tar allt med ro.

SE*Kvitterdalens Seger SE*Kvitterdalens Seger

31 januari 2020

Tänk, det har redan gått en månad på det nya året. Bronshjältarna, som flyttade hemifrån i mitten av december, har nu bott in sig tillsammans med sina nya familjer och allt har gått bra.
Seger stannar kvar hos oss och igår var hon med oss till Öppet hus i Björkstakattens lokal. Där väntade lite utställningsträning för henne medan vi tvåbenta fikade och hade en trevlig stund tillsammans. Hon var kanonduktig och tog det hela med ro.
Det som står närmast på tur för oss är att vi anmält till utställning i Upplands-Väsby den 14-15 mars. Ny utställning för oss och vi ser fram emot att träffa alla våra kattvänner kring stockholmstrakten.

30 december 2019

Vi vill önska Er alla ett riktigt Gott Nytt År!

22 december 2019

Igår flyttade de sista kattungarna till sina nya hem. Tänk vad lugnt det blev här hemma. Saknaden efter dem är stor, men det känns så bra att alla har kommit till så fina hem.
Nu ska vi ha en lugn jul och nyår och sedan satsar vi på att åka på någon eller några utställningar under våren. Vi önskar alla kattungeköpare och alla andra en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!

SE*Kvitterdalens Hedvig SE*Kvitterdalens Hedvig

17 november 2019

Tiden går så fort! Våra bronshjältar är redan 10 veckor gamla och alla är nu bokade. Vi har hittat jättefina hem till alla, så vi är så nöjda och tacksamma. Har vi tur så kanske vi även får se någon av dem på någon utsällning, då en av de nya ägarna blivit lite nyfiken på det. Det är absolut inte det viktigaste för oss, att katterna visas på utställning, men som uppfödare är det alltid roligt att de får åtminstonde en bedömning av en domare. Det är intressant för vårt fortsatta avelsarbete.
Planerna för 2020 är att Khedira ska få sin andra kull. Hane är bestämd, men eftersom det ligger så långt fram i tiden ännu så kommer vi att presentera honom lite längre fram. Vi tror att den kombinationen kan bli jättespännande då han har en del kvalitéer som behöver stärkas upp hos Khedira. Sedan har han, och har gett hos tidigare kullar, ett fantastiskt temperament. Khedira är också helt fantastisk i temperamentet, så vi längtar verkligen och hoppas att katterna tycker att våra planer är lika bra som vi tycker.

SE*Kvitterdalens Seger SE*Kvitterdalens Seger

18 oktober 2019

Nu är beslutet taget!! Seger har fångat våra hjärtan och kommer att stanna i katteriet. Det känns så bra och helt rätt för oss.
Kattungarna växer och är hur busiga som helst. Hela världen ska utforskas och Rigoberta har stor möda med att hålla ordning på sina busfrön. Precis som det ska vara. Vi kommer nu att släppa utvärderingsfasen och kattungarna är till salu. Välkomna att ta kontakt vid intresse.

7 september 2019

Den 6 september kom våra älskade Bronshjältar till världen. Rigoberta är världens finaste och tryggaste mamma och så fort vi har bestämt vem som ska heta vad, så kommer namnen att presenteras på deras egna sida. Se mer bilder och info under fliken Kattungar och sedan Bronshjältarna 2019.

1 augusti 2019

Vi är så glada!!! Rigoberta visar alla tecken på att vara dräktig och om allt går som det ska, så kommer hennes och Aatus bebisar att födas i början av september.

10 juli 2019

Efter att ha gjort diplomeringstestet har vi nu fått tillbaka svaret och det blev godkänt. SE*Kvitterdalens är nu Sverak diplomerad uppfödare. Känns jättebra!
Rigoberta har varit iväg på sin date med Aatu i Finland. Nu hoppas vi att det går vägen denna gång och i så fall väntar vi kattungar här i början av september. Vi håller alla tummar vi har!!
Vi har även varit iväg till Uleåborg i Finland på utställning och vår Khedira är nu en alldeles nybakad Internationell Champion. 

S*Kattilaforsens Rigoberta S*Kattilaforsens Rigoberta

21 maj 2019

Idag har vi varit till veterinären och gjort ett ultraljud på Rigoberta. Vi var 99% säkra på att hon inte blivit dräktig denna gång, men vi ville veta till 100%. Och nu vet vi, inga bebisar i Rigobertas mage. Planen är nu att hon ska få träffa Aatu en gång till på hennes nästa löp. 
Eftersom resultatet av ultraljudet var negativt så får hon istället följa med på utställning till helgen. Det ser vi fram emot.

12 maj 2019

Idag har vi varit till Skellefteå och Solkatten på föreläsning med Åsa Ohlsson som är forskare och husdjursgenetiker på SLU i Uppsala. Föreläsningen handlade om populationsgenetik och sjukdomarna HCM och PKD hos katt. Mycket intressant.
Vi fick även vårt diplom från vår utbildning i Umeå den 27 april som handlade om kattens beteende, kattens inre och yttre parasiter, feromoner och sjukdomen TR/FORL.
Två givande och intressanta utbildningar och föreläsningar.

Åsa med S*Ildrasie´s Sané Åsa med S*Ildrasie´s Sané

7 maj 2019

I helgen har vi varit i Sundsvall på utställning. Vi hade med oss Sané, Fiesta och Capri. En mycket trevlig utställning i en väldigt kall islada. Alla kissarna fick kanonfina bedömningar och skötte sig kanonbra. Sané slog till med att bli Best in show på söndagen. Vi är mer än nöjda.

30 april 2019

I mitten av april var Rigoberta och hälsade på Aatu i Finland för en liten kärleksdate. Nu hoppas vi att det resulterar i kattungar runt midsommar. Vi har en spännande väntan framför oss.

18 mars 2019

Vi har en härlig vår att se fram emot. Rigoberta och Aatu ska få gå på en date och om katterna vill som vi, så kommer vi förhoppningsvis att ha småkvitter springades omkring här igen. Nu väntar vi bara på att Rigoberta ska komma i löp.

S*Kattilaforsens Rigoberta S*Kattilaforsens Rigoberta

7 mars 2019

I dag har vi varit och HCM scannat Rigoberta hos Lennart Nilsfors. Hon har ett jättefint friskt hjärta och hon fick så mycket beröm för sitt fina temperament. Hon höll på att somna på undersökningsbordet. Nu kan vi fortsätta med hennes spännande planer att få träffa en snygg kille här under våren/sommaren.

24 dec 2018

Hoppsan så det kan bli. Det visade sig att vår lilla Taurus nog är en liten flicka ändå. Så därför heter hon numer SE*Kvitterdalens Escape. 

Vi önskar er en riktigt God och stressfri Jul

16 dec 2018

Vårt småkvitter har redan hunnit bli 3 veckor gamla. Det busas för fullt samtidigt som dom försöker hålla koll på sina egna tassar.. Rigoberta ställer upp som extramamma och hjälper till med tvätt och annat bestyr som den duktiga tonåring hon är.

25 nov 2018

Idag föddes Khediras och Cubas bebisar. 7 st ljuvliga Kvitterkatter. Khedira har varit så himla duktig och tar hand om sina små så fint. Presentationer av småkvittret kommer att komma inom kort. Första ska stora familjen få komma till ro.

21 nov 2018

Idag blev vi färdiga och godkända på PawPeds G2 kurs. En riktigt rolig kurs som gett otroligt mycket kunskap och tankar om avel. Om ni vill veta vad som ingick i kursen, så klicka på bannern här bredvid.
Nu har vi ställt oss i kö för att få gå G3:an.

S*Ildrasie´s Khedira S*Ildrasie´s Khedira

10 nov 2018

Igår var det en fantastisk dag. Vi kände bebisarna i Khediras mage sparka för första gången. En helt fantastisk upplevelse. Det var livat där inne och Khedira verkar tycka att den skönaste ställningen att ligga på just nu är som på bilden. Påminner lite om en säl, en mycket söt sådan.

S*Ildrasie´s Khedira S*Ildrasie´s Khedira

1 nov 2018

Idag är Khedira på dag 41 och magen börjar ta upp ordentligt med plats, särskilt när hon ligger ner. Undra hur många det är där inne? Runt den 26 november får vi förhoppningsvis veta.

S*Ildrasie´s Sané S*Ildrasie´s Sané

20 okt 2018

Idag tog Sané titeln Grand Internationell Premier på Hälsingekattens utställning i Iggesund. Hon blev även nominerad till panel med fin kritik. 

S*Ildrasie´s Khedira S*Ildrasie´s Khedira

13 okt 2018

Nu är det tre veckor sedan Khedira var på sin date med Cuba och vi kan glädjande meddela att Khedira verkar vara dräktig. Om allt går bra så kommer vi få kattungar i slutet av november. Vi är så glada!

25 sep 2018

Det dröjde bara till dagen efter förra inlägget som Khedira började löpa ordentligt. Så nu har hon varit iväg på en date med Cuba. Tycke uppstod och de har verkligen trivts i varandras sällskap. Om vi har tur och det har tagit så kommer deras kärleksbarn att födas vecka 47 - 48. Nu håller vi tummarna!

20 sep 2018

Hösten börjar komma och Khedira har varit utan sina p-piller i ca 2 veckor nu. Ännu inget säkert tecken på löp förutom att hon kvittrar och kuttrar lite mer än vanligt. Vi hoppas att hon kommer igång på riktigt snart.

13 aug 2018

Nu börjar hösten närma sig och vi ser fram emot att få börja på Pawpeds G2 kurs nu om någon vecka.
Nästa utställning blir i Sundsvall om ca 2 veckor där Rigoberta ska få göra sin debut. Det kommer bli mkt spännande. Sané och Khedira ska också ställas medans Nilla hänger med som sällskapsdam.
Efter utställningshelgen kommer Khedira få sluta med sina p-piller och vi hoppas att hon kommer i löp inom det snaraste så hon får åka på date med Cuba.

17 maj 2018

Idag har vi varit hos veterinär Lennart Nilsfors och gjort HCM-test på Khedira. Hon har ett strålande fint och friskt hjärta. Så nu är hon redo för höstens spännande planer.

24 april 2018

I helgen var det utställning här i Umeå. Två fantastiska dagar med gamla och även en del nya bekantskaper. Mkt trevligt!!  Mkt skratt och en och annan tår blev det också. Sané, Nilla och Khedira skötte sig så fint och vi är så stolta över dom.
Nilla är ju inte så förtjust i främmande människor, hon tycker dom är lite läskiga. Så vi har beslutat att hon ska få följa med och bara vara sällskapsdam på utställningarna ett tag här framöver. Hon älskar att vara med och tycker det är störtmysigt att ligga i buren och käka snarra och titta på folk. Men just att träffa domaren är lite läskigt. Hon vill helst inte lämna mattes famn. Vi får väl se i framtiden om det blir bättre och då får hon vara med "på riktigt" igen.
Sané fick äntligen känna på framgångens sötma. Hon blev nominerad till BIS-panel för första gången. Hon har varit nära några gånger men alltid snubblat på mållinjen. I panelen skötte hon sig exemplariskt och man kunde nästan se att hon tänkte: "Äntligen har dom fattat min fulla potential" Det såg ut som om hon inte gjort annat än att vara en panelkatt. :o) Sina cert fick hon med sig båda dagarna.
Khedira fick sitt cert i konkurrans båda dagarna och det är jag superglad över. På lördagen var hon med i en stor BIV med 6 katter. Hon blev "Best female" men förlorade BIV:et mot en tjusig skogishane.
Kort och gott, en härlig helg som tillbringades i underbart sällskap, både tvåbenta som fyrbenta. Nu ser vi fram emot några mysiga helger i stugan. Nästa utställning som vi har anmält oss till blir i Skellefteå i juni.

S*Ildrasie´s Khedira S*Ildrasie´s Khedira

27 mars 2018

Nu är våren på gång sägs det, men vi har mer snö än någonsin. Påsken ska spenderas i stugan och det blir spännande att se vad Khedira tycker om att det är snö i hennes älskade kattgård.
April blir en spännande månad. Vi har kommit med på Pawpeds G1 kurs och det är vi så glada för.  Vi har väntat länge i kö. Och mot slutet av månaden så är det dags för vår klubb Björkstakatten att ha sin stora internationella utställning. Sané, Nilla och Khedira är anmälda och jag hoppas att vi ses där. Kom gärna fram och säg hej till oss bland burarna.

28 jan 2018

Då var det dags att planera för utställningsåret 2018. Vi börjar med att anmäla oss till vår utställning här hemma i Umeå i april, så får vi se vart det bär av härnäst. 

24 dec 2017
Vi önskar Er alla en God Jul och ett riktigt Gott Nytt 2018.
Våra katter hälsar att de har blivit lovade mycket godis under året som kommer, som belöning för att de ställde upp på bilden här bredvid.

14 dec 2017

För ett tag sedan fick vi hem vårt fina stamnamnsbevis. Det står på en hedersplats och väntar bara på att bli inramad.

20 nov 2017

Äntligen är hemsidan på gång. Ni får ha lite överseende med att det kan ändras runt lite här den första tiden. Funderar ni mer på vad som är på gång så hör av er över mail eller telefon. Eller varför inte komma förbi på en kaffe.