♦ Vi väntar kattungar i slutet av februari 2023 ♦

Fiesta har varit iväg på en date med fina Assario och går allt som det ska, så väntar vi kattungar mot slutet av februari. Denna parning har planerats sedan länge och nu har den äntligen förverkligats. Då både Fiesta och Assario är fantastiskt trevliga individer så tror vi att denna kull kommer bli något extra med en mycket intressant stamtavla.
Den 29 jan, på dag 40 in i dräktigheten, kände vi de första små sparkarna i Fiestas mage. Vi längtar efter att få se vad dessa två har bakat ihop.

SW´22 S*Tigerögas grape Assario


NFO ns 03 22
Svartsilvertabbybicolour
Född: 26 oktober 2021
Mor: GIP SC S*Tigerögas Sunrise of Lynx-Lair DVM
Far: S*Utblicken´s Caztor

PK-def: Fri genom föräldrarna
GSD IV: Fri genom föräldrarna
HCM: Normal 12/12-22

Assario är en mycket trygg hane med bra storlek och fina övriga tekniska kvalitèer. Fantastiskt silver och ljuvligt temperament. Han har precis haft sin första kull och de är fantastiskt fina både till utseende och temperament.

CH SE*Kvitterdalens Fiesta

NFO ns 22
Svartsilvertabby
Född: 25 november 2018
Mor: IC S*Ildrasie´s Khedira
Far: SC S*Puzzlebitens Cuba Libre

PK-def: Fri genom föräldrarna
GSD IV: Fri genom föräldrarna
HCM: Normal 20/5-20, 2/12-22

Fiesta hade sin första kull, Trollerikullen,  2020. Hon var en underbar mamma och hennes fem kattungar växte upp till mycket trevliga individer.

Vid intresse av en kattunge efter Assario och Fiesta, hör av er till oss via e-post och berätta om er själva och vilket hem ni kan erbjuda en härlig kvitterkatt.
Vi har ingen kölista men tar emot intresseanmälningar och förbehåller oss rätten att välja ut framtida hem.

Vi planerar även för att Rigoberta ska få träffa en trevlig hane och vi hoppas att det resulterar i kattungar under 2023/2024.
Hane kommer att presenteras närmare parning.

IC S*Kattilaforsens Rigoberta

NFO ns 24
Svartsilverspotted
Född: 10 april 2018
Mor: GIC S*Tante Bluhme´s Flisa Hedenhös
Far: IC S*Milda ma Tildes Alvar Al

PK-def: Fri genom föräldrarna
GSD IV: Fri genom föräldrarna
HCM: Normal 7/3-19, 21/6-21, 2/12-22

Detta blir "Bertans" andra kull. Hon är mor till vår kull Bronshjältarna som föddes 2019 och även mormor till SE*Kvitterdalens Jordan Henderson som bor här hemma hos oss.

Vid intresse av en kattunge efter "Bertan", skicka gärna ett mail till oss redan nu. Vi har ingen kölista men tar emot intresseanmälningar och förbehåller oss rätten att välja ut framtida hem.