Vår katthistoria tillsammans började en kall oktoberdag 2007. Vi var ute och gick med våra två schäfrar och hittade två stycken övergivna kattungar som skrek i högan sky. Veterinären tippade deras ålder till ca 4 veckor gamla. Självklart fick dom ett föralltidhem hos oss.
Drömmen om att få bli ägd av en skogkatt har funnits hos oss länge och lyckan var fullständig när vi äntligen hittade vår Drottning. Stort tack till dig Lena, S*Ildrasie's, för att vi fick köpa vår allra första skogkatt av dig.

Camilla heter jag och jag har haft lyckan att ha föräldrar som har tillåtit mig att ha djur hemma sedan barnsben. Fåglar, marsvin, kaniner, katter, ja you name it. När jag flyttade hemifrån så var jag engagerad inom Svenska Råttsällskapet och ställde ut mina fem råttor.
Senare var det hundarna som fick min uppmärksamhet. Tränade och tävlade lydnad och bruks med våra schäfrar som vi har haft genom åren.
Kattintresset har med åren blivit större och större och nu har det min fulla fokus. Är väldigt intresserad av genetik och arvbarhet och försöker lära mig så mkt som möjligt. Skogkatten är en fantastisk kattras att studera med sitt härliga temperament och stora mångfald med färger och mönster.
Har tidigare suttit i styrelsen i Björkstakatten, men är numer Utställningskommissarie för Björkstakattens internationella utställning.

Åsa heter jag och så länge jag kan minnas så har jag alltid drömt om att äga en Norsk skogkatt, eller rättare sagt bli ägd av en. Det dröjde ända till 2015 som min dröm blev verklighet. 
Annars så har katter kantat mitt liv i olika perioder där min blåa älskling Simpson satt ett stort avtryck i mitt hjärta.. 
Jag har haft en avstickare i hundarnas värld under några år men nu är jag tillbaka där mitt hjärta hör hemma, i kattvärlden och då framförallt i skogisarnas värld.
Har tidigare suttit i styrelsen i Björkstakatten, men är numer Bur/hall ansvarig för Björkstakattens internationella utställning.
Kontaktombud för norra regionen i Skogkattslingan, Norsk skogkatt rasklubb.

Vill ni läsa mer om katteriet så klicka på "om Kvitterdalens" i menyn till vänster. Under nyheter hittar ni det senaste.

En härlig skylt som vi köpte på en utställning. Den säger allt...
En härlig skylt som vi köpte på en utställning. Den säger allt...