Sten
Huskatt d 23
rödtigré
~ För alltid i vårt minne ~
*14 okt 2007 - 14 okt 2017

Sten och hans bror Ior kom in i vårt liv den 14 okt 2007. Det var dagen vi hittade dom dumpade och övergivna långt in i skogen. Gissningsvis har dom varit fler men vi anar att räven har tagit deras syskon. Veterinären sa att det var tur att vi hittade dom när vi gjorde det, för dom hade nog inte klarat sig så många dagar till.. Sten fick sitt namn tack vare att han satt på en stor sten och skrek så högt att vi kunde hitta dom.
Han hade ett stort och gott hjärta och var så otroligt snäll.  Har aldrig hört honom fräsa eller vara dum mot någon, varken djur eller människa. Han älskade att ligga i knät och kurrade så fort man tog i honom.
Han blev plötsligt en dag väldigt dålig. För första gången i sitt liv fick han åka till veterinären pga sjukdom och det konstaterades att han fått en akut diabetes. På bara ett dygn försämrades han så mkt att han gick in i chock och vi kunde inte göra mer än att låta honom somna in. Sten har lämnat ett stort tomrum i hela vår flock och vi saknar honom så otroligt mycket.

~ Sov gott vår älskade lilla gottegris ~