PR SE*Kvitterdalens Capri

NFO n 22
Svarttabby
Född: 25 november 2018
Mor: IC S*Ildrasie´s Khedira
Far: SC S*Puzzlebitens Cuba Libre

PK-def: Fri genom föräldrarna

GSD IV: Fri genom föräldrarna
HCM: Normal 20/5-20
Kastrerad

♦ Mor till Presidenterna 2020 ♦
♦ Flyttat till ♦
Umeå

Linn (som är Åsas brorsdotter) träffade kattungarna första gången när de bara var några dagar gamla. Direkt var det Capri som hennes ögon föll på och sedan dess har det bara varit Capri för hela slanten. Därför kändes det som den mest naturliga sak i världen att Capri och Linn skulle dela liv tillsammans.Vi har valt att ha ett fodervärdsavtal eftersom vi tycker att Capri är en fin representant för sin ras och hon fortsätter att utvecklas fint.
Capri är den i sin kull som varit och är mest eftertänksam. Hon är också den som hittar på hyss i hemlighet när ingen ser och sen skyller på någon annan.  Hon har inget behov av att vara i knät på främmande människor, men är väldigt social och oftast först vid dörren när det kommer besök. Och bjuder någon upp till lek så är hon inte sen att haka på. Med sina människor är hon en mycket mysig katt och kommer och viftar på sin svans när hon vill bli upplyft och gosad med. Hon gillar också att ligga i famnen som ett litet barn medans man går runt och gör vardagliga sysslor. Plockar man fram kammen så är lyckan total.

♦♦​​​​​​​♦​​​​​​​♦​​​​​​​♦​​​​​​​♦​​​​​​​♦​​​​​​​♦​​​​​​​♦​​​​​​​♦​​​​​​​♦​​​​​​​♦​​​​​​​♦​​​​​​​♦

2020 blev hon mamma till fyra ljuvliga småkvitter som vi är mycket nöjda med. Vi hade bestämt med fodervärden att ta en kull och nu när det är gjort så har Capri blivit kastrerad och ska leva ett härligt "pensionärsliv" med sin matte.

    Capris utställningar

Datum, ort, domare, resultat
2022

15 maj, Umeå, Michael Edström, CAP
14 maj, Umeå, Sara moroni, CAP

2019

7 juli, Uleåborg, Veikko Saarela, Ex1
6 juli, Uleåborg, Caroline Stoa, Ex1
9 jun, Östersund, Olga Komissarova, Ex1
8 jun, Östersund, Marta Ziemianska, Ex1
25 maj, Umeå, 
Lena Björkander, Ex1
26 maj, Umeå, Jorge Fernandez Gonzalez-Redondo, Ex2
5 maj, Sundsvall, Jurgita Gustavienne, Ex1
4 maj, Sundsvall, Marie Westerlund, Ex1