klart vi ska ha en blogg

Khedira på helgens utställning
Khedira på helgens utställning

Efter lite funderationer om hur man ska göra en hemsida mer levande, så kom vi fram till att vi vill ha en blogg här också. Den kommer visserligen kanske inte bli uppdaterat varje dag, kanske inte ens varje vecka. Allt beror på tid osv. Men vi tror att sidan kommer bli ännu mer levande och personlig.
Nu så här dagarna efter utställningen så kommer stora leendet fram så fort vi tänker tillbaka på den. Sanés nominering toppar naturligtvis allt och att få se vår underbara kisse uppföra sig så fint i panelen fick hjärtat att svämma över av stolthet.
Att Khedira tog sina cert i konkurrens av sin snygga syster är också en höjdpunkt. Det är så otroligt kul att se att hon klarar av att mäta sig mot andra katter. Tänker då inte bara på certet utan även på BIV:en där dom var hela 6 st. Att hon där blev 2:a efter den vinnande hanen är helt fantastiskt.
Man märker att det är mkt sömn som behöver tas igen efter en sådan här intensiv helg. Även om dom inte är så aktiva på en utställning, den mesta tiden spenderas ju trots allt i utställningsburen, så märker man hur mkt intryck dom har tagit in och som ska sorteras. I vanliga fall brukar det vara ganska livat här på kvällarna med vilda jaktlekar och race, men igår var det bara ett ynka halvhjärtat försök och när vi sa att nu är det dags att gå och sova, då var det inte många protester. Efter en kort stund snarkades det i varje hörn.
Ja det är bäst att dom vilar. Tanken är att vi ska ta en tur ut till stugan över helgen, och då blir det härliga koppelpromenader. Förhoppningsvis är det mindre snö än vad det var när vi var där sist.

Så här spännande kan det vara när ens kisse är i panel. :o)
Så här spännande kan det vara när ens kisse är i panel. :o)

Kommentera gärna: