Efter stugan

Khedira slappar på favoritstället Khedira slappar på favoritstället

Vi har haft en riktigt skön helg i stugan. Snön har börjat försvinna från grusvägen utanför och även börjat sjunka ihop på gräsmattan. Några veckor till bara, sen har vi förhoppningsvis vår tomt tillbaka.
Katterna har spenderat nästan varje vaken tid i kattgården. Så härligt att se hur mkt dom älskar att vara där. Khedria tyckte dock att det blev lite läskigt ena dagen när tranorna kom. Dom vet verkligen hur man gör för att leva om. Jösses sicken röstresurs det är i dessa fåglar. Två gånger om dagen har vi varit och promenerat i koppel och sele. Sané är den som traskar längst hemifrån. Ena dagen fick hon se kvinnan, som bor några hus bort, ute på sin tomt. Hade det inte varit för att jag stoppade henne, så hade hon gladeligen struttat fram till henne. Säkert även gått in om hon fått. Det är en av anledningarna till att dom inte får promenera fritt där ute. Vi är så rädda att dom skulle gå in i något förråd eller något, och bli instängda där.
Väl hemma igen så har det varit väldigt lugnt. Nöjda kissar som vilar sig i form inför nästa helg då vi åker tillbaka till stugan igen.
Kortet är ovan är på Khedira på sin favoritplats. Trots att vi har klösmöbler i varje rum, flera sängar, soffa, mjuka bäddar både högt som lågt, så väljer hon hörnet i duschen som sin favorit. Varje dag hittar vi henne liggandes på rygg där. Tycker det borde vara hårt att ligga på klinkergolvet, men vi gissar att det är den sköna golvvärmen som lockar. Hur som helst så ser man att hon verkligen njuter för fullt av att ligga där.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maud och Hjördis » Promenad till rödberget:  ”Nästa gång får ni titta förbi och säga hej! Oklart om vi törs hälsa på de där bj..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-