Nilla 2 år

I helgen har vi haft födelsedagskalas här. Nilla fyllde 2 år i lördags och på menyn stod det räkor. Det är hennes favorit! Så självklart gick vi snällt till charkdisken och köpte dyra färska räkor till henne (och oss). Expediten skrattade gott när vi förklarade att det skulle räcka till oss människor och 4 st katter.  :o)
Det blev även en present i form av en bollbana från Cat it. Vi har funderat länge på en sådan men aldrig fått tummen ur. Så nu passade vi på. Alla gillade den riktigt mycket. Sané vill dock helst leka ensam med den, när dom andra sover.
Imorgon är det dax för den årliga vaccinationen. Vi kör hela gänget på en gång. Då är det mindre risk att man glömmer bort någon och står där med skägget i brevlådan när man inser att man inte har en vaccinerad katt inför en utställning.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maud och Hjördis » Promenad till rödberget:  ”Nästa gång får ni titta förbi och säga hej! Oklart om vi törs hälsa på de där bj..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-