Längesedan nu

Nu var det väldigt längesedan det skrevs något i denna bloggen. Men ibland är det så att livet kommer emellan och tiden räcker helt enkelt inte till. 
Förra helgen var vi ner till Sundsvall på utställning. I vanlig ordning så var det en mycket trevlig tillställning med vänner och många skratt. Detta var även Rigobertas debut när det gäller utställningar, och vilken debut det blev. Hon fick fantastiska lovord av domaren och tog hem Bäst I Variant båda dagarna och på lördagen blev hon även nominerad till panel där hon fick en röst. Det var riktigt hård konkurrens båda dagarna och det var hög kvalitet på katterna som var där. Men lilla Rigoberta tog allt med ro och umgicks med oss och besökanden på utställningen. Varken stöket med allt folk och den höga ljudnivån som ofta blir på en utställning med speakers osv verkade bekomma henne nämvärt.
 

Alla katter som vi hade med oss skötte sig kanonbra och fick fina bedömningar med sig hem. Khedira är nu stoppad i Sverige och hon måste utomlands för sitt nästa cert. När hon tar det blir hon Internationell Champion. Men det får vänta lite, för först ska hon på date och förhoppningsvis har vi kattungar här hemma senare i år.

Så här nöjda blev Khedira och Rigoberta när dom upptäckte att det fanns värmeslingor på golvet i badrummet på hotellet. 
Nästa utställning planeras att bli i Iggesund i oktober för Rigoberta och Sané. Då har Sané chansen att bli Grand Internationell Premier. Vi håller tummarna hårt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maud och Hjördis » Promenad till rödberget:  ”Nästa gång får ni titta förbi och säga hej! Oklart om vi törs hälsa på de där bj..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-